Inschrijfformulier
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
12:00 Thuis Meisjes O10-1 HC Etten-Leur MO10-2
13:00 Thuis Meisjes O16-2 HC Walcheren MO16-2

Lidmaatschap


Tarieven contributie MHC Tempo

 

Aanvragen inschrijfformulier

U kunt zich digitaal aanmelden met behulp van onderstaand formulier en een MH&LC Tempo inschrijfformulier aanvragen.

Bij aanmelding dient u kennis genomen te hebben van de aanmeldprocedure en de statuten van MH&LC Tempo. Hiervoor kunt contact opnemen met clubmanager Joost Eykman ([email protected]).

MH&LC Tempo draait nagenoeg geheel op de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen als vereniging onze doelen niet bereiken zonder de betrokkenheid van vele leden en ouders. Bereidheid om u in te zetten voor het vervullen van clubtaken is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor het lidmaatschap.

 

Afmelden:
NAW-gegevens muteren of lidmaatschap afmelden kan via [email protected]
 
 
 
 
 

Aanmeldformulier

Hieronder kunt u zich digitaal aanmelden. Vergeet niet alvorens u invult, de algemene informatie te lezen.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Clubtaken
  MHC Tempo draait nagenoeg geheel op de inzet van vrijwilligers. Wij kunnen als vereniging onze doelen niet bereiken zonder de betrokkenheid van vele leden en ouders. Bereidheid om u in te zetten voor het vervullen van clubtaken is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor het lidmaatschap. In het geval van jeugdleden geldt deze verplichting voor de ouder(s)/verzorger van het jeugdlid.

 
EHBO / BHV
   
   
Clubsponsoring
   
Type lidmaatschap
   
Hockeyachtergrond
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.