Arbitrage

Arbitrage

Een club kan niet zonder vrijwilligers en misschien wel één van de belangrijkste zijn onze scheidsrechters. Iedereen vanaf de C-lijn is verplicht om een scheidsrechterskaart te halen. Een aantal keer per jaar is er de mogelijkheid om je kaart middels een examen te behalen. 

De eerste keer fluiten is altijd eng. Dat realiseren wij ons maar al te goed, daarom geeft Tempo onze nieuwe fluiters altijd in het begin begeleiding. Mocht je het echt even niet weten dan mag je het altijd aan hen vragen.

De arbitrage commissie deelt elke week de scheidsrechters in. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

[email protected]

Nieuwe speelregels jongste jeugd seizoen 2023-2024

Bij start van seizoen 2023-2024 gelden er nieuwe speelregels voor de jongste jeugd O8, O9 en O10. Deze vernieuwde regels staan hieronder als afbeelding. Het is beter leesbaar als pdf en zo kan deze pdf's downloaden: ga op deze site naar info -> organisatie -> documenten -> arbitrage. Daar staan ze als pdf om te downloaden. 


Handig voor ouders, speelbegeleiders, coaches en teambegeleiders van de jongste jeugd om te raadplegen voor volgend seizoen.