Vrijwilligers

Vrijwilligers

Een vereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Bij MH&LC Tempo zijn gelukkig veel vrijwilligers bereid zich voor onze club in te zetten. Zonder hen zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn. Het is namelijk heel leuk om met elkaar in een goede sfeer dingen voor elkaar te krijgen. 

De materialen moeten geregeld worden, de wedstrijden moeten worden gepland en de velden moeten worden ingedeeld. Ook de trainingen gaan niet zonder inzet en hulp van vrijwilligers en bij evenementen en toernooien zoeken we organisatietalent en enthousiaste betrokkenheid. Voor al deze vrijwilligerstaken zijn kwaliteit, continu├»teit en mogelijke ervaring op deze gebieden van groot belang.   

Wil jij mee helpen en handen uit de mouwen steken? Dat kan altijd op persoonlijke titel maar ook met een enthousiaste groep mensen. Neem contact op clubmanager Joost Eykman, [email protected] en hij kan je meer vertellen over mogelijkheden. Geef ook aan wat je interesse heeft en waar je graag aan wil bijdragen. Andere vragen of suggesties? Gebruik hetzelfde mailadres.