Zaalhockeycompetitie met 26 teams
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 18 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis LG2 B.H.V. Push LG2

maandag 19 juni 2023
Alle uitwedstrijden van maandag 19 juni 2023 zijn afgelast

dinsdag 20 juni 2023
Alle thuiswedstrijden van dinsdag 20 juni 2023 zijn afgelast
Communicatiecomm. 24 November

Zaalhockeycompetitie met 26 teams

Nieuws afbeelding

Het eerste gedeelte van seizoen 2022-2023 zit erop. Zondag 27 november worden de laatste wedstrijden bij de senioren gespeeld en zaterdag 3 december bij onze junioren. Na 3 december is het winterstop op Tempo! Op zaterdag 4 maart 2023 begint het tweede deel van het seizoen 2022-2023. Met ingang van de winterstop stoppen ook alle trainingen op Rozenoord. Voor het tweede deel van de competitie ontvangen jullie tijdig informatie over de trainingen. 

 

Gelukkig blijven we niet stilzitten bij Tempo! In de winterperiode zal Tempo weer deelnemen aan de zaalhockeycompetitie met maar liefst 26 teams. 

 

Trainingen voor zaalhockey zijn ’s avonds doordeweeks in sporthal Gageldonk. Wedstrijden zijn altijd in het weekend. Belangrijk! Voor alle teams geldt dat je zowel op zaterdag als op zondag kunt spelen. Allethuiswedstrijden worden gespeeld in sporthallen de Kannebuis, Tuinwijk en de Karmel. Let altijd goed op de Tempo App, zeker voor de juiste locatie! Volgende week informatie over de juiste uitrusting en middelen voor zaalhockey.

 

De komende weken zullen arbitragecommissie en zaalhockeycommissie de coaches, trainers, managers, scheidsrechters en spelbegeleiders voorzien van bijscholing en instructies. 

 

Contactpersoon zaalhockey is Kjeld Crucq: [email protected]

 

Natuurlijk is iedereen welkom om naar wedstrijden van alle teams te komen kijken en onze teams aan te moedigen.

 

Met sportieve groet,

Bestuur MH&LC Tempo