Senioren algemeen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 18 juni 2023
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis LG2 B.H.V. Push LG2

maandag 19 juni 2023
Alle uitwedstrijden van maandag 19 juni 2023 zijn afgelast

dinsdag 20 juni 2023
Alle thuiswedstrijden van dinsdag 20 juni 2023 zijn afgelast

Senioren algemeen

Hockeyen bij MHC Tempo

Hockeyen doe je bij MHC Tempo, dus óók als je 18+ bent! Maar wat zijn de mogelijkheden, waar kan je terecht?


Senioren

In deze categorie kom je automatisch terecht als je 18+ bent. Wedstrijden worden op zondagen gespeeld. Er zijn in de heren én de dames lijn een aantal teams actief op verschillende niveaus. Uiteraard zijn er ook teams die gespecialiseerd zijn in de derde helft! Er zijn speciale teams voor de jongere senioren, waarbij we spreken van een Jong Dames of Jong Heren team.


Veteranen

Ben je 35+? Dan is deze categorie geschikt voor jou. Ook hier zijn er zowel heren als dames teams actief.


Trimhockey

Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou. Op de club zijn verschillende trimgroepen actief die op donderdagavond spelen. Een mooie gelegenheid om de sport te leren, de spelregels te leren kennen maar zeker ook om gezellig een avondje sportief bezig te zijn. Na de training is het clubhuis geopend om ‘op adem’ te komen. Inschrijven kan via een aanmeldingsformulier als trainingslid onder vermelding van Trimhockey.


Evenementen

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor én door senioren. Zo zijn er de voorbereidingstoernooitjes, aangeklede borrels op zondagmiddagen en Zomeravond hockey.