Mike de Bruin Voorzitter
Rudger Schiewer Penningmeester
Jurgen van Opdorp Secretaris
Rik Vriens Bestuurslid (techn. zaken)
Martine van Roosendaal Bestuurslid (beheer)
Arbitrage
Joost Franken CS+ Leercoach Binnen de arbitragecommissie vervult Bert Knot de volgende functies: CS (bonds)opleider/examinator, CS+ leercoach.
Henk de Jong Planning Senioren & Wedstrijdsecretariaat Senioren Henk de Jong is op de zondag verantwoordelijk voor het wedstrijdverloop en planning. Tevens draagt hij zorg voor de planning van scheidsrechters per team.
Maaike Breewel Voorzitter Binnen de arbitragecommissie vervult Maaike Breewel de volgende functies: Voorzitter, Scheidsrechtercommissaris, Opleidingscoördinator, Planning veld/zaal junioren.
Bert Knot CS+ Leercoach Binnen de arbitragecommissie vervult Bert Knot de volgende functies CS (bonds)opleider/examinator, CS+ leercoach.
Marco Breewel Opleider/Examinator (KNHB) Binnen de arbitrage commissie vervult Marco Breewel de volgende functies: KNHB opleidingscoördinator, CS+ Coördinator/Praktijkopleider, CS begeleider/examinator, Planning veld/zaal junioren
Yannick Breewel Scheidsrechterbegeleider Binnen de arbitrage commissie vervult Yannick Breewel de volgende functies: CS Begeleider, Planning veld/zaal junioren.
Beheercommissie
Anneliek de Bont Barplanning
Jan-Willem Borgers Commissielid
Martijn Nuijten Beheerder buitenaccommodatie
Johan Jumelet Beheerder buitenaccommodatie
Hans van Linden Beheerder
Communicatie
Joost Eykman Voorzitter De voorzitter communicatie commissie is de clubmanager. Alle mail gericht aan de communicatie commissie wordt afgehandeld en/of doorgezet door de clubmanager naar de desbetreffende personen binen Tempo.
Gastouders wedstrijdtafel zaterdag
Cora Pabon Gastouder
Eleonora van der Drift Gastouder
Lisette Segers Gastouder
Annemiek Weijts Gastouder
Martine Abrahamse Gastouder
Wendy Hultermans Gastouder
Anita Santiago Gastouder
Sander Rietbergen Gastouder
Ravena Goossen Gastouder
Marieke Berentsen Gastouder
Harold Adding Gastouder
Barbara Ninteman Gastouder
Sander Wolters Gastouder
Annette Stinenbosch Gastouder
Robbert Flink Gastouder
Jeugdcommissie
Miranda Westdijk Wedstrijdsecretaris Junioren (WSJ)
Saskia Becht Commissielid
Angela Koopal Commissielid Wedstrijdplanning Jeugd
Ramon Berings Commissielid
Rob van Noort Commissielid
Annette Stinenbosch Administratie
LG commissie
Anneliek de Bont Voorzitter
Roland Nuijten Commissielid
Pascal Oskamp Commissielid
Nina Faas Commissielid
Materiaalcommissie
Monique Klijn-Cloots Beheerder
Johan Jumelet Keeper-locker tag 1234
Technische Commissie
Sjoerd Franken Trainingscoördinator jeugd 11-tallen (A, B, C en D11)
Martine van Roosendaal Lijncoördinator D-jeugd De Lijncoordinator D-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de D-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Wesley Severien Lijncoördinator F-jeugd De Lijncoordinator F-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de F/G-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Wouter Leijnse Lijncoördinator A-jeugd De Lijncoordinator A-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de A-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Thessa Hemsing Lijncoördinator dames senioren De Lijncoordinator is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken voor alle damesteams (vanaf 18). Dit zijn de teams die op zondag spelen.
Roy Hartevelt Lijncoördinator C-jeugd De Lijncoordinator C-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de C-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Daniël Sterenborg Coordinator Lacrosse De Lijncoördinator Lacrosse is verantwoordelijk voor alle Lacrosse technische zaken m.b.t. Lacrosse: zowel heren-, dames- als het jeugdteam. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Rik Vriens Voorzitter
Jan-Willem Borgers Lijncoördinator heren senioren De Lijncoordinator is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken voor alle herenteams (vanaf 18).Dit zijn de teams die op zondag spelen.
Sjoerd Franken Trainingscoördinator E-jeugd
Menno Windsma Lijncoördinator E-jeugd De Lijncoordinator E-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de E-Lijn (6/8-tallen), zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Guido van Haeringen Lijncoördinator B-jeugd De Lijncoordinator B-jeugd is verantwoordelijk voor alle hockey technische zaken m.b.t. de B-Lijn, zowel jongens als meisjes teams. Hij/Zij vormt de spilfunctie tussen coaches/trainers/managers/ouders enerzijds en de Technische Commissie.
Trimhockey
Rik Vriens Trainer
Tuchtcommissie
Lex Lensink Voorzitter
Maaike Breewel Commissielid
Paul Elion Commissielid
Vertrouwenscommissie
Robert Jan Hillenius Vertrouwenspersoon
Milou Bekker Vertrouwenspersoon
Wedstrijdsecretariaat Senioren
Henk de Jong Commissielid Plant alle wedstrijden op de zondagen, waar voornamelijk wordt gespeeld door Senioren, te weten, Heren/Dames, Jong Heren/Dames, Veteranen/Veterinnen.